FR / NL / EN


Agro-ecologische tuinderij

contact[at]mish-mash.net
Mish Mash mish_mash_be

Bezemstraat 260,
1600 Sint-Pieters-Leeuw
BELGÏE

Mish Mash

Wat is Mish Mash?

Het is een kleine agro-ecologische familieboerderij in Sint-Pieters-Leeuw. We zijn gevestigd in de buurt van Nerpeede, ten zuidwesten van Brussel. Op een hectare, waaronder zeven are aan kassen, worden er verschillende soorten biologische groenten (bladen, fruit, wortels) en aromatische kruiden geteeld. Onze groenten zijn bestemd voor de Brusselse eters: winkels, restaurants, verdelers, enz.


Mish Mash Mish Mash

Waar komt Mish Mash vandaan?

We nemen de boerderij van Jean-Pierre en Paula over. Als pioniers van de biologische landbouw bewerken zij deze percelen al dertig jaar, met zorg voor het land en zijn bewoners. Deze boerderij is nog steeds hun thuis en nu Jean-Pierre vertrekt voor een (welverdiend) pensioen, nemen wij het over. We houden zijn filosofie en zijn deskundige ogen dicht bij ons.


Mish Mash

Mish Mash

Wie is Mish Mash?

Aude tekent, Sybille beeldhouwt en sinds acht jaar werken we als seizoenarbeiders op de boerderij van Jean-Pierre: planten, oogsten, wieden, de wereld opnieuw maken en elke dag ontdekken dat ons lichaam een oneindig aantal onvermoede spieren heeft. Gefascineerd door het levende, moesten we buiten zijn, in contact met de aarde.Het pensioen van Jean-Pierre kwam eraan, het was duidelijk dat we het werken op deze plek zouden missen. We hebben toen besloten om er ons werk van te maken, nauw begeleid door onze oudste.


Mish Mash

Project ondersteund door:

GF RBC